Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 
 

Over mij

Na het behalen van het MBO diploma in 1987 ben ik als vakantiekracht begonnen in een gordijnen atelier. 

Het creëren en maken van gordijnen en soortgelijke stoffen vond ik zo leuk en vervullend dat ik besloot om dit te blijven doen.

Ik ben in tussentijd getrouwd en heb 3 prachtige kinderen. Inmiddels zijn ze volwassen en heb ik daardoor weer alle tijd om de gordijnen alle tijd en aandacht te geven.

Na veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende ateliers heb ik besloten om na een flinke verbouwing thuis zelfstandig verder te gaan. Daarvoor heb ik me in 2005 ingeschreven bij de KvK in Enschede.

 

Over de jaren heb ik mijn manier van werken en produceren aangepast

aan de nieuwe interieur mode, welk inhoud dat ik ook vouwgordijnen en wave gordijnen maak.

Voor mij blijft het belangrijk dat ik plezier heb in wat ik doe en dat ik u als tevreden cliënt kan beschouwen.

Contact

 
 

Het confectioneren van raambekleding op hoog niveau.
Mogelijkheid van compleet ontzorgen: (inmeten, leveren stof, confectie van gordijnen en montage) Korte lijnen en direct contact.

Gordijnenatelier Simone
Copyright © 2022 Gordijnenatelier Simone
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren